Visar 1 resultat

 • Filters
 • Sortera efter

 • SILA 60p är en ny luftrenare som är anpassad för offentliga miljöer som kontor, butikslokaler, väntrum, mottagningar, restauranger, receptioner, lager, produktionslokaler, etc.

  SILA 60p renar luften med tre filtersteg:

  1. Ett filter som fångar upp synligt damm.
  2. Ett kombinerat damm- och kolfilter (DUO-filter) som absorberar olika lukter.
  3. Ett HEPA-filter (H14) som fångar virus, bakterier, mögelsporer och andra farliga partiklar.

  Under det senaste året har vi alla lärt oss om hur virus sprids i luften och att det finns virus som är mer farliga än andra, t.ex. coronaviruset som orsakar sjukdomen Covid-19. Ett HEPA-filter av typen H14 fångar 99,995 % av alla skadliga virus och bakterier i luften som passerar filtret, inkl. pollen, damm och andra skadliga ämnen. En luftrenare som har H14-filter kan således skapa en hälsosam inomhusmiljö och förebygga sjukdomar.

  En av våra luftrenare med H14-filter kostar mindre än en klimatanläggning. Att skapa en miljö med ren, hälsosam luft i ett kontor, ett lager, en butik, industri, restaurang eller annan lokal med verksamhet är en stor fördel för alla.

  SILA 60p skapar en dammfri miljö som är hälsosam för såväl människor som maskiner. Färre sjukdagar och maskinella processer som kan fortgå längre utan driftstörningar är fördelar värda att nämnas.

  AVAILABILITY: In stock

No products were found matching your selection.

Navigation
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories